Webmaster
ole@familienhansen.dk
Ole & Cäth

Ole Hansen

Født

19.04.48

Nykøbing F.

Døbt

 

Nykøbing F. kirke

Konfimeret

 

Nykøbing F. Kirke

Gift

26.10.74

Nykøbing F. Kirke

Cäth Hansen født Rasmussen

Født

28.07.50

Nykøbing F.

Døbt

 

Nykøbing F. kirke

Konfimeret

27.09.64

Nykøbing F. Kirke

Gift

26.10.74

Nykøbing F. Kirke

Børn

Betina Charlotte

24.09.71

Børnebørn

Philip Valdemar Lundholm

28.04.2000

Sidse Lundholm

15.06.2002

Vi mødte hinanden i august 1969 på Hasselø Rideskole, og blev ret hurtigt 'kærestefolk'. Vi blev ringforlovet juledag 1969, og flyttede sammen på Oles værelse på Grøndsundsvej. Vi fik efter et par måneder en kælderlejlighed i Sundby, hvor vi boede til Betina blev født. Så døde vores husværtinde og huset blev solgt. Vi fik en ny kælderlejlighed i Kraghave hos noge bekendte, men det blev kun til en måned så flyttede vi til en lille rigtig lejlighed i Markedsgade hvor vi boede til sommeren 1972. Så flyttede vi til Næstved i et lille dejligt lejet hus på fensmarkvej 81, hvor vi kunne have heste hjemme. Her boede vi mens Ole læste i Haslev. I 1976 købte vi hus i Køng. Der boede vi et år og byggede så et hus på Heimdalsvej 34 i Væggerløse. Det blev til et par år i Væggerløse så købte vi Kimerlund på Marielyst og endelig i 1981 købte vi huset på Plantagevej 6, Hasselø Plantage.

Ole Hansen:
Efter folkeskole og tekniksk forberedelseseksamen kom jeg i lære som elektikker hos Firmaet A. Melgaard i Nykøbing F. i 1964. Efter svendeprøve i 1969 tog jeg sammen med en ven Mogens til København og arbejdede som elektrikker i Lyngby, og boede på et værelse på strandvejen. Det gik et par måneder, men så flyttede jeg tilbage til Nykøbing F. og fik job som bartender på Friserkroen i 3 måneder inden jeg blev indskrevet på Haslev Teknikum som resulterede i demission som Ingeniær i 1974. Jeg fik job hos Murermester Erik Hansen, der stod for produktionen af EH-huse. En lidt besynderlig udvikling eftersom jeg var uddannet som anlægsingeniør, med speciale i motorvejsbyggeri.
Det gik kun et års tid så blev jeg selvstændig og erhvervede mig ved at tegne og beregne husbyggeri.
Det gik strålende, vi havde et nyt hus i Væggerløse, og de fleste opgaver lå i københavsområdet. Jeg fik kontakt med en selvstændig tømrermester Palle Friis Pedersen, og vi slog os sammen om firmaet Sydfalster Huse i/s og byggede flere hundrede huse med 30 ansatte, men det gik kun3-4 år. Det var svært og følge med den store efterspørgsel og svære konkurrence. Jeg trådte ud af firmaet, mens Palle kørte det videre. Efter et halvt års tid gik firmaet konkurs.
Jeg blev ansat hos Høm-koncernen og senere hos Entreprenør Roland Piszczek i Sakskøbing før jeg i 1981 kom til Nysted Efterskole. Jeg skulle hjælpe midlertidig ,ed noget byggeri, men blandende mig i det administrative og endte som forretningsfører i 18 år.
Det var en spændende tid hvor jeg videreuddannede mig med HD i regnskabsvæsen samt forskellige EDB-kurser.
I 2000 videreuddannede jeg mig indenfor ERP systemer, og blev ansat hos Datasyd som ERP-konsulent.
Efter nogle spændende og udviklende år, gik firmaet desværre konkurs og ERP-afdelingen blev solgt til fa. Netpartner A/S i københavn. Vi oprettede en afdeling i Nykøbing F. Efter et par gange at være tilbudt job hos Combo IT i Næstved accepterede jeg i foråret 2005 at skifte til Combo IT, som ville starte på Lolland Falster.
Jeg fik så tilbudt et job hos xxxx  derefter Tectura i Brøndby og endelig GITS med hovedsæde i Odense og kontor i BAllerup.
I foråret 2014 gik jeg på delvis pension med halvtidarbejde i mit eget selskab Datasyd ApS og opholdsstedet Frejlev Gl. Brugs .
M5110075
Vielsesattest